Αρχική Σελίδα Yuyao No. 4 Instrument Factory
Πιστοποίηση
Κίνα Yuyao No. 4 Instrument Factory Πιστοποιήσεις
Κίνα Yuyao No. 4 Instrument Factory Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω διατάξει τις βαλβίδες σωληνοειδών αρκετές φορές, η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή, και τιμή λογική, και μετά από την υπηρεσία πώλησης είναι επίσης πολύ συμπαθητικός!

—— Καβγατζής

Πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το εργοστάσιο για μακροπρόθεσμο, είναι trustable και έχουν τα καλά προϊόντα!

—— Jason

Είμαι Online Chat Now

Yuyao No. 4 Instrument Factory

Yuyao No. 4 Instrument Factory
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΣΤΕΡΙ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ιδρύθηκε Έτος : 1965
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Ιδρυμένο το 1965, το εργοστάσιο οργάνων Yuyao No.4 είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των βαλβίδων σωληνοειδών και έχει απολαύσει μια άριστη φήμη μέσω του παρελθόντος περισσότερο από 50 έτη στην Κίνα. Με την εισαγωγή της ξένης τεχνολογίας εξεχουσών θέσεων, και τη συνεχή καινοτομία και την μόνος-βελτίωση, η επιχείρηση έχει κυριαρχήσει τη βασική τεχνολογία και κρατά τη θέση πρωτοπόρων στον τομέα της ρευστής βαλβίδας σωληνοειδών.

 

Η επιχείρηση πιστοποιείται από το ISO9001: το 2000 και το στρατιωτικό ποιοτικό σύστημα GJB9001A-2001, έχουμε την άδεια παραγωγής και το πιστοποιητικό 3C για τα προϊόντα πρώην-απόδειξης, πολλά προϊόντα έχει περάσει τις διεθνείς πιστοποιήσεις FDA、、 UL κ.λπ. CE、 ROHS、 ACS. Η επιχείρηση συμμετείχε στη σύνταξη των εθνικών ασφαλειών προτύπου για τη βαλβίδα σωληνοειδών GB30439.6-2014, και εξουσιοδοτείται για να κατασκευάσει τις προσαρμοσμένες βαλβίδες σωληνοειδών για τα στρατιωτικά προϊόντα.

 

Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με τις ανώτερες μηχανές παραγωγής, προηγμένες ροές διαδικασίας, πλήρη εξεταστικά συστήματα τα προϊόντα έχουν νοθεψει τη δομή, την αξιόπιστη απόδοση, τη λεπτή προοπτική και τη λογική τιμή, που καλύπτει πάνω από 40 σειρές και 3000 προδιαγραφές, που έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από είκοσι χώρες και περιοχές, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, το UK, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Ταϊβάν, και οι χώρες κ.λπ. της Μέσης Ανατολής, και οι διανομείς μας διαδίδουν παντού ολόκληρη τη χώρα.

 

Η επιχείρηση είναι κύρια υψηλού - ποιοτικό προσωπικό και επαγγελματική ομάδα Ε&Α, με την ακριβή και καινοτόμο τοποθέτηση, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα για να εξυπηρετήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών, και να παρέχουμε την υποστήριξη μεταπώλησης γρήγορος-απάντησης. Εμμένουμε «πελάτης-πρώτα, ακεραιότητα, ανθρώπινος-προσανατολισμένη, τελειότητα», προσφέροντας τα ικανοποιημένα προϊόντα και την υπηρεσία στην -υπόσχεση πελατών, που ενισχύει στο εμπορικό σήμα «στρογγυλών αστεριών».

 

Ειλικρινά καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, που αναμένει με ενδιαφέρον την κατοχή μιας συμπαθητικής συνεργασίας και μιας κοινής ανάπτυξης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yuyao No. 4 Instrument Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ying Liu

Τηλ.:: 86-574-62833672

Φαξ: 86-574-62811735

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)